Meer mogelijkheden

Meer mogelijkheden vloerverwarming

 

Naast het infrezen, binden en noppenplaatsysteem voor vloerverwarming kunnen wij, via onze partner Vloerverwarming Nederland, voor elke situatie systemen leveren voor het verwarmen of verkoelen van ruimtes.

Een paar voorbeelden zijn:

Droogbouwsystemen

Droogbouw wil zeggen dat er bij de aanleg geen ‘natte’ producten gebruikt worden/zijn. Natte producten zijn bijvoorbeeld zandcement, beton, anhydriet. Bij dit systeem is het niet meer nodig om een zand-cement dekvloer te storten en is daarom zeer tijdsbesparend.

Lees verder…

Wandverwarming

In een badkamer is vaak behoefte aan iets meer warmte. Met alleen vloerverwarming als warmtebron blijkt dat vaak moeilijk haalbaar. Dit wordt veroorzaakt door een geringer aantal vierkante meters verwarmd vloeroppervlak ten opzichte van de ruimte, door bijvoorbeeld de aanwezigheid van een bad of douchebak. Dit kan worden opgelost door wandverwarming toe te passen.

Lees verder…

Plafondkoeling

De straling van de plafondkoeling zorgt voor een nieuwe wijze van verwarmen. Het plafondsysteem brengt gekoeld en/of verwarmd water door buizen, die zijn verbonden met de plafondplaat, in omloop.

Kijk voor meer informatie over plafondkoeling op de volgende website van Vloerverwarming Nederland

Binden op ondernet bedrijfshal

Kijk voor meer informatie over vloerverwarming voor bedrijfshallen op de volgende website van Vloerverwarming Nederland

Systemen voor het gebruik van aardwarmte

Kijk voor meer informatie over plafondkoeling op de volgende website van Vloerverwarming Nederland